Ce poti face cu 500 de lei

La prima vedere, sunt numai 500 de lei, dar nu subestima niciodata utilitatea lor.

Daca bugetul tau este pe plus, ceea ce inseamna ca ai identificat veniturile si cheltuielile lunare si ai calculat ca ramai intr-o luna cu suma de 500 de lei, ideal ar fi sa economistesti acesti bani. Este primul sfat pe care ti-l va oferi orice consultant financiar.

In bugetul unei persoane, dar chiar si in cel al unei familii, 500 de lei pot insemna foarte mult. Economisiti pe temern lung si in mod constant, se pot pune in practica planuri ample, precum achizitionarea unei case sau a unui autovehicul.

Pe termen scurt, daca dispui de un surplus de 500 de lei, vei descoperi cat de multe nevoi ale unei persoane sau familii se pot rezolva, indiferent daca este vorba de distractie sau de probleme administrative.

Cum cheltuim responsabil 500 de lei

Investeste in sanatate. Multi dintre noi avem tendinta sa punem pe ultimul loc sanatatea cand vine vorba de cheltuieli. Daca ai 500 de lei, fa-ti macar cateva dintre analizele sau controalele pe care le tot amani.

Copiii au mereu nevoi. Indiferent de varsta, copiii consuma multiplu de 500 de lei, cu o rapiditate uimitoare. Banii sunt importanti indiferent ca este vorba de jucarii, imbracaminte, produse de ingrijire, taxe lunare de cresa, gradinita, after-school, rechizite, abonamente la sport, balet, ateliere de dezvoltare, arta, limbi straine sau meditatii.

Reparatii in casa. Instalatia electrica, cea de gaze, de alimentare cu caldura sau cu apa trebuie verificate periodic. Uneori ferestrele nu se inchid perfect, iar usile scartaie. Toate aceste mici cheltuieli sunt adesea amanate, iar disconfortul creste. Sau deteriorarile pot deveni in timp periculoase. Cu 500 de lei exista poti remedia multe disfunctionalitati casnice.

Facturile. Niciodata nu ducem lipsa de ele. Apar in fiecare si, iar presiunea scandentelor nu dispare niciodata. Stingerea unei datorii este intotdeauna o victorie si o investitie eficienta.

Cum ne distram cu 500 de lei

Week-end la munte. Cu 500 de lei, o familie cu doi copii poate petrece sfarsitul de saptamana la munte si poate reusi sa acopere deplasarea, mesele si cazarea.

O sesiune de cumparaturi este intotdeauna binevenita. Cu 500 de lei iti poti achizitiona o tinuta noua sau cate ceva dragut pentru fiecare membru al familiei, ori iti poti lua gadgetul mult dorit sau foarte multe carti ori cosmetice.

Daca nu dispui de acei 500 de lei cu care ti-ai indeplini oricare dintre nevoile de mai sus, nu renunta la obiectivele tale. Intotdeaua exista o solutie. Este momentul sa iti spui: "Am nevoie de un imprumut urgent". Fiind vorba de o suma mica, cel mai simplu si rapid este sa iei in calcul varianta unor credite nebancare rapide pana iei salariu.

Pentru o rezolvare eficienta poti accesa un imprumut online de la Mobilo, mai ales creditul pe mobil. Cu ajutorul unui simulator de credit poti stabili suma de care ai nevoie si perioada pentru care doresti sa accesezi imprumutul.

La primul imprumut online urgent de la Mobilo, suma maxima pe care o poti primi este chiar de 500 de lei daca aplici online si de 600 de lei daca folosesti aplicatia mobila pentru smartphone, adica Aplicatia Mobilo Credit, prima aplicatie nativa dezvoltata pentru a avea acces la credite rapide nebancare direct de pe telefonul mobil. Creditul pe mobil este fara indoiala potrivit pentru oamenii dinamici, care iau decizii rapid, cu un mare nivel de incredere in fortele proprii.

Alege cum iti este mai simplu sa primesti banii: prin virament, direct in contul tau, sau in numerar de la casieria Bancii Transilvania (daca una din sucursale este aproape de casa sau serviciul tau).

Noutăți

Cauți ceva anume?