Despre Noi

Cine suntem?

Mobilo Finance IFN S.A. este o companie tanara, formata din membri cu un grad inalt de expertiza in industria serviciilor bancare si cu dorinta de a oferi oamenilor solutii de finantare simple, dar totodata avantajoase si transparente. Fondat in anul 2015, Mobilo Finance a reusit sa castige rapid increderea persoanelor care au apelat la serviciile sale, prin transparenta, corectitudine, conditiile financiare avantajoase, dar si descoperirea de noi modalitati de a se adapta la nevoile clientilor sai.Ce oferim?

Mobilo Credit isi propune sa fie alaturi de oameni inainte ca dorinta sa devina o nevoie neimplinita. Stim ca atunci cand ai nevoie urgenta de bani, cozile interminabile, birocratia sau numeroasele proceduri de obtinere a unui credit sunt lucruri pe care nu ti le doresti, asa ca, din dorinta de a raspunde nevoilor tale, iti oferim posibilitatea de a obtine un imprumut rapid, atunci cand ai nevoie de el, pe care il poti accesa din confortul propriei tale locuinte.Misiunea noastra

La Mobilo Credit, ne dorim sa fim un partener de incredere pentru fiecare client al nostru, la care sa poata apela fara rezeve atunci cand are o nevoie financiara si care sa-i ofere certitudinea ca aici poate gasi o rezolvare prompta, rapida si simpla, la nevoile sale de ordin financiar.

Pentru ca unul dintre principalele noastre obiective este oferirea de servicii financiare accesibile si avantajoase, intr-un timp cat mai scurt, in anul 2016 am lansat aplicatia „Mobilo Credit”, pentru creditare online de pe telefonul mobil, prin care clientii nostri pot solicita si primi, instant, un imprumut, la orice ora si din orice locatie s-ar afla, la costuri avantajoase.

Ne dorim sa fim un partener de lunga durata pentru clientii nostri si punem pret pe increderea pe care acestia o arata fata de serviciile noastre, asa ca oferim, constant, numeroase discount-uri si dobanzi preferentiale clientilor fideli.De ce noi?

Punem mare pret pe comunicare si pe relationarea cu clientii nostri, reusind intotdeauna sa oferim servicii financiare adaptate nevoilor lor, cu costuri avantajoase si simplu de accesat.
Iti punem la dispozitie o aplicatie mobila simplu de utilizat, prin care poti obtine, 100% online, creditul dorit, absolut INSTANT. Cu un proces de aplicare simplu si rapid, cu costuri extrem de avantajoase, la Mobilo Credit vei primi mereu suma dorita, in doar cateva minute.Valorile noastre

Valorile dupa care ne ghidam sunt transparenta, corectitudinea, simplitatea, implicarea si creativitatea.Satisfactia clientilor, unul dintre marile noastre obiective

La Mobilo Credit, punem mare pret pe buna colaborare cu clientii nostri si facem eforturi pentru a ne asigura ca experienta lor, in ceea ce priveste folosirea serviciilor noastre, este una excelenta.

Reusitele Mobilo

Crestem Impreuna

27,7m+

Finantari

Peste 27.700.000 RON acordati in finantari pentru clienti.
92k+

Imprumuturi

Peste 92.000 de imprumuturi, peste 92.000 de obiective indeplinite.
60k+

Clienti

Peste 60.000 de clienti, o familie impresionanta.

Ai doar avantaje! Profita acum!

Transfer Instant

Iti transferam banii instantaneu.

Banii pe Card

Ai acces la imprumut imediat pe cardul tau.

Aprobare Rapida

Iti aprobam creditul in maximum 10 minute.

Comision 0%

Doar dobanda comunicata, fara costuri ascunse!

Credit Non Stop

Te creditam 24/24 ore, 7 zile din 7.

Dobanda preferentiala

Primesti oferta personalizata pe baza programului de fidelitate

Suntem aici pentru tine

Pentru orice intrebari sau lamuriri suplimentare iti punem la dispozitie mai multe canale prin care ne poti contacta:

Noutăți

Cauți ceva anume?