Credit pana la salariu

300 RON
10000 RON
RON

Pentru un credit in valoare de 300 RON, dobanda este de 1.5% pe zi, Rata dobanzii anuale – 547.5%. Pentru exemple reprezentative click aici.

*Oferta cu dobanda 0% este valabila pentru primele 7 zile, la prima accesare a liniei de credit.

Ai doar avantaje! Profita acum!

Transfer Instant

Iti transferam banii instantaneu.

Banii pe Card

Ai acces la imprumut imediat pe cardul tau.

Aprobare Rapida

Iti aprobam creditul in maximum 10 minute.

Comision 0%

Doar dobanda comunicata, fara costuri ascunse!

Credit Non Stop

Te creditam 24/24 ore, 7 zile din 7.

Dobanda preferentiala

Primesti oferta personalizata pe baza programului de fidelitate

Avantajele creditului pana la salariu

Cheltuielile neprevazute sunt o provocare dificila, mai ales atunci cand ai venituri mici spre medii, iar daca ele apar cu o saptamana inainte de salariu, cand ai ramas fara resurse financiare suficiente, devin o problema. Daca te afli intr-o astfel de situatie, un credit pana la salariu este solutia pentru tine. 

Ce este creditul pana la salariu 

Creditul pana la salariu este un imprumut urgent, pe care il poti solicita online. Concret, primesti o suma de bani pe care o poti folosi pentru a-ti acoperi urgentele pana la urmatorul salariu. Stii exact ce platesti, pentru ca nu exista costuri ascunse, iar dobanda iti va fi comunicata transparent. 

Cum poti obtine un credit pana la salariu - conditii

Poti solicita un imprumut rapid de la Mobilo Credit, de pana la 9000 de lei, cu 0% comision, dobanda avantajoasa si fara costuri ascunse. Foloseste simulatorul de credit de aici. Dupa aprobarea cererii si semnarea contractului, poti primi instant banii direct pe cardul tau prin Transfer Instant. 

Poti opta sa primesti banii si prin virament direct in contul tau bancar.

De ce sa alegi creditul pana la salariu

Creditul pana la salariu, pe care il obtii simplu si rapid, este o modalitate prin care iti poti acoperi cheltuielile de dinainte de ziua salariului, fara sa te indatorezi peste masura. Poti apela oricand la recomandarile consultantilor nostri, iar impreuna cu ei, sa construiesti o strategie care sa raspunda nevoilor tale. 

Un astfel de imprumut rapid poate fi solicitat online, ceea ce inseamna ca economisesti timp, pentru ca nu mai trebuie sa te deplasezi fizic pana la un ghiseu si nu mai depinzi de programul unei institutii pentru a cere informatiile de care ai nevoie sau pentru a aplica. 

Un alt avantaj al unui credit pana la salariu este ca poti cere sume mici, chiar si de 300 de lei, iar venitul lunar poate fi de minimum 900 de lei, practic, cu mult mai mic decat cel cerut de cele mai multe banci. Nu ti se vor cere garantii ori comisioane de analiza si de gestionare. Vei avea nevoie doar de buletin si o poza selfie. 

Daca, la un moment dat, nu mai poti achita imprumutul luat, poti beneficia de o prelungire a perioadei contractuale, ori de alte variante pe care ti le recomanda consultantii nostri, in functie de nevoile tale.

Intra si tu in Familia Mobilo

Ce spun utilizatorii nostri

Sunt un client vechi al Mobilo CREDIT, deoarece mi-au câștigat încrederea prin rapiditatea de acordare a creditului, fără birocrație, dar mai ales că stiu să își fidelizeze clienții prin acordarea de numeroase discount-uri, fiind de departe IFN-ul cu cele mai mici dobânzi.
Marius Paul Dragomirescu
Sunt foarte mulțumit de serviciile dumneavoastră, sunteți foarte rapizi și atenți cu clienții dumneavoastră! Mulțumesc pentru ajutor
Gabriel-Ioan Cerghedean
Mi-au acordat împrumutul în 2 minute și sunt foarte mulțumită de colaborarea pe care am avut-o până acum. Mobilo Credit o echipa de profesioniști.
Elena Dobrin
Buna, mă numesc Gyepar Adrian Alexandru și sunt mulțumit de serviciile Mobilo Credit. Dacă s-ar putea aplica și mai repede de 1 lună de la achitarea împrumutului, ați fi de nota 10 așa că, din păcate, dacă ar fi vorba să vă dau o notă, ar fi 8. Sper că această părere să conteze. O zi frumoasă vă doresc
Gyepar Adrian Alexandru
Când am avut nevoie de bani până la salariu, am apelat la Mobilo Credit și fără să fie nevoie de hârtogăraie am primit credit aproape instant. Recomand cu încredere celor ce au terminat banii înainte de salariu.
Mihaela Samachis
În principiu am fost mulțumită de serviciile voastre, însă ar trebui să luați în considerare aplicarea unei dobânzi mai mici pentru clienții fideli.
Dinică Mihaela Roxana
Esti pe maini bune. Partenerii nostri de incredere:

Noutăți

Cauți ceva anume?