Descarca aplicatia
Meniu

IMPRUMUTA-TE RESPONSABIL

Nu uita, timpul tau este mai valoros decat 
banii. Mobilo va tine cont de nivelul tau de 
indatorare, de venitul tau dar si de istoricul 
de creditare pe care il vei cladi cu noi.

Solicita un credit

Ce asteptari trebuie sa ai de la noi sau 
de la oricare alt creditor

Sa aiba sisteme de evaluare nebirocratice care sa stabileasca daca iti poti permite imprumutul, fara insa ca acest lucru sa insemne din partea ta drumuri si alergatura.

Nu uita, timpul tau este mai valoros decat banii. Mobilo va tine cont de nivelul tau de indatorare, venitul tau dar si de istoricul de creditare pe care il vei cladi cu noi. Vom incepe relatia cu sume mici imprumutate astfel incat sa construim o relatie de parteneriat de durata in timp si tu sa ai acces la creditele noastre in doar cateva minute atunci cand ai nevoie.

Sa iti ofere informatii clare despre costuri. Dobanda, si - atunci cand se alege de catre tine- dobanda acumulata la zi, pentru situatia in care doresti extinderea duratei creditului, sunt prezentate clar si corect, regasindu-se in mod foarte vizibil atat pe website cat si in informatiile precontractuale. Astfel, inainte de a semna contractul de credit, vei sti exact care este suma totala pe care o vei avea de rambursat la scadenta.

Sa iti ofere explicatii complete despre prevederile contractuale. Multe institutii financiare se mandresc ca ar fi transparente. Dar transparenta nu este acelasi lucru cu corectitudinea. Sa fii transparent cu clauze complicate nu ajuta pe consumatorul dinamic care nu vrea sa aloce timp pentru a cauta pe internet intelesul termenilor contractuali.

Noi, la Mobilo, iti oferim:

Ne asiguram ca poti rambursa imprumutul. De aceea, am stabilit o limita rezonabila de creditare pentru toti clientii nostri. Imprumutul maxim pe care il poti contracta este de 4000 lei, pe o perioada de maxim 31 de zile. Daca esti la primul imprumut, suma maxima pe care ti-o acordam este de 2000 lei.

Iti oferim posibilitatea de extindere a termenului de inchidere a imprumutului, achitand doar dobanda contractuala acumulata. E bine sa stii ca, atunci cand alegi aceasta optiune, dobanda contractuala va continua sa curga conform contractului pana la achitarea imprumutului.

Monitorizam cu atentie dosarul tau de credit pe toata perioada contractuala. Este important sa ne contactezi imediat daca intervine o situatie neprevazuta care te pune in imposibilitatea de a rambursa. In situatia in care nu ne contactezi, vom incerca sa luam legatura cu tine astfel incat sa intelegem care au fost motivele ce te-au impiedicat sa rambursezi si impreuna sa gasim o solutie. Ne dorim sa pastram o relatie profesionala si pe termen lung cu clientii nostri, motiv pentru care vom trata fiecare situatie de neplata cu seriozitate si responsabilitate.

Totodata, te informam inca de la inceput in privinta consecintelor in cazul depasirii scadentei sau a nerambursarii imprumutului.

Iti punem la dispozitie mai multe canale prin care ne poti contacta: e-mail, chat, telefon, formularul de contact din site. Raspundem cu promptitudine oricaror solicitari, in cel mai scurt timp posibil.

Facebook Messenger Whatsapp